31 maart 2021

#29 Bella Chanel (11 jr) – over de start van haar eigen vlogkanaal

Dat is even een tijd geleden dat ik weer een aflevering heb opgenomen. Het was de afgelopen periode erg druk, nu heb ik iets meer tijd en ruimte. Dit keer ga ik in gesprek met Bella Chanel van 11 jaar. Ze gaat iets spannends doen. Ik heb achter de schermen mogen meekijken. Bella gaat een eigen vlogkanaal beginnen en daar praat ze het liefst over. Je kunt haar vlogs bekijken via YouTube onder: Bella Chanel Bucketlist
31 maart 2021

#29 Bella Chanel (11 jr) – over de start van haar eigen vlogkanaal

Dat is even een tijd geleden dat ik weer een aflevering heb opgenomen. Het was de afgelopen periode erg druk, nu heb ik iets meer tijd en ruimte. Dit keer ga ik in gesprek met Bella Chanel van 11 jaar. Ze gaat iets spannends doen. Ik heb achter de schermen mogen meekijken. Bella gaat een eigen vlogkanaal beginnen en daar praat ze het liefst over. Je kunt haar vlogs bekijken via YouTube onder: Bella Chanel Bucketlist
podcast girl
podcast boy

Over deze serie podcasts

rainbowline 2x

Mijn naam is Warsha. Ik ben kindercoach en richt mij voornamelijk op kinderen uit multiculturele gezinnen.

Samen met mij ontdekt jouw kind zijn eigen kwaliteiten, talenten en mogelijkheden. Op die manier werk ik samen met het kind aan het zelfvertrouwen en leert jouw kind over hoe hij of zij in elkaar zit.

In deze serie podcasts ga ik met verschillende kinderen in gesprek, deel ik inspiratie, ervaringen en talenten van de kinderen.

Geniet ervan!

 

Liefs, Warsha

podcast girl
podcast boy

Over deze serie podcasts

rainbowline 2x

Mijn naam is Warsha. Ik ben kindercoach en richt mij voornamelijk op kinderen uit multiculturele gezinnen.

Samen met mij ontdekt jouw kind zijn eigen kwaliteiten, talenten en mogelijkheden. Op die manier werk ik samen met het kind aan het zelfvertrouwen en leert jouw kind over hoe hij of zij in elkaar zit.

In deze serie podcasts ga ik met verschillende kinderen in gesprek, deel ik inspiratie, ervaringen en talenten van de kinderen.

Geniet ervan!

 

Liefs, Warsha

Liever lezen dan luisteren?

[Warsha] Welkom bij de Kindervreugde Podcast. Mijn naam is Warsha van Kindervreugde en leuk dat je luistert. Ik ben kindercoach en richt mij voornamelijk op kinderen uit multiculturele gezinnen. Samen met mij ontdekt jouw kind zijn eigen kwaliteiten, talenten en mogelijkheden. In deze podcast ga ik met verschillende kinderen in gesprek. Deel ik inspiratie, ervaringen en talenten van de kinderen.
Hallo lieve mensen. Nou, dat is alweer een tijd geleden dat ik een podcast aflevering heb opgenomen. Maar ik dacht ja, het is weer tijd en nu heb ik er meer tijd en ruimte voor om met verschillende kinderen in gesprek te gaan. En vandaag ga ik met Bella Chanel in gesprek. Welkom Bella!

[Bella Chanel]Dankjewel.

[Warsha]Vertel eens Bella, hoe oud ben je en in welke groep zit jij?

[Bella Chanel]Ik ben 11 jaar en ik zit in groep 7.

[Warsha]Mooi! Nou ik ken jou natuurlijk al een tijdje.

[Bella Chanel]Ja, dat klopt.

[Warsha]Ik coach jou, je gaat binnenkort starten met iets nieuws.

[Bella Chanel]Ja.

[Warsha]Hellemaal maar uit jouw comfort zone. Je vindt het enorm spannend. En ik dacht ineens nou, dat is ook leuk voor de podcast show en dan kan je vast oefenen. Want… Nou, dat gaan de kijkers straks dan luisteren of beluisteren. Wat het eigenlijk is, wat jij gaat doen. Ja. Misschien wil je dan vast iets zelf over vertellen? Wat ga je doen en waarom vind je dat spannend?

[Bella Chanel]Ik ga beginnen met vloggen. Ja ik vind het spannend want ik heb het nog nooit eerder gedaan. Ik vlog al eigenlijk sinds ik klein ben maar ik deed het nooit voor YouTube of iets. Maar nu ga ik het wel echt officieel doen voor YouTube, dus ja.

[Warsha]En hoe ben je tot het punt gekomen? Om juist nu? Op je elfde jaar? met de vlogs te starten?

[Bella Chanel]Het was eigenlijk mijn zus haar idee, want mijn zus is veel met make-up bezig dus zij zou eigenlijk make-up video’s maken, maar nu is het een beetje druk met school en werk en zo dus gaat dat nu even niet? En toen zei ze tegen mij van, dan kan ik Roblox video’s maken en zo een beetje lifestyle en zo.

[Warsha]Leuk! Oké, dus dat is ook wat we een beetje in de vlog gaan zien?

[Bella Chanel]Ja.

[Warsha]Ja, Mooi! Kun je ook nog meer vertellen wat je in de vlog gaat laten zien? Of is dat nu eigenlijk wat je net een beetje verteld hebt?

[Bella Chanel]Ik ga ook aan het koken. Ik ga, ja, ik ga van alles en nog wat een beetje doen.

[Warsha]Ja, leuk. Dus eigenlijk een kijkje in het leven van Bella Chanel. Oké. Wanneer ga je beginnen?

[Bella Chanel]30 maart.

[Warsha]30 maart, dat is bijna.

[Bella Chanel]Dat is komende dinsdag.

[Warsha]Leuk, want heb je al een YouTube kanaal?

[Bella Chanel]Nee, nog niet.

[Warsha]Nog niet. Die ga je dan heel snel moeten aanmaken dan, want over een paar dagen is het al woensdag. Dinsdag, ja ik bedoel dinsdag. Ik moet ook goed luisteren. Hoe gaat jouw YouTube kanaal heten?

[Bella Chanel]Dat kan ik nog niet zeggen.

[Warsha]Nee, oké.

[Bella Chanel]Dat is nog een verrassing.

[Warsha]Dat is een verrassing, oké. Misschien kunnen we dat op een later moment aankondigen dan. Dat is wel leuk. Want wie helpt je er nog meer met het opzetten van jouw YouTube kanaal?

[Bella Chanel]Mijn tante, gewoon vrienden en familie enzo. Jij. Ja. En? Mijn moeder, mijn vader.

[Warsha]Ja, mama en papa, heel belangrijk. Want vind je het spannend? Want je zegt vanaf jongsafaan ben je bezig met vloggen? Hoe deed je dat toen je klein was?

[Bella Chanel]Dat deed ik gewoon op mijn telefoon. Dan ging ik gewoon, ja, als klein meisje ging ik dan mijn vaders telefoon pakken en overal waar ik was ging ik vloggen enzo. Dus ik doe het echt sinds klein.

[Warsha]Ja. Kan je nog herinneren hoe jong je was?

[Bella Chanel]Ik begon op mijn vijfde.

[Warsha]Oh wauw, volgens mij ben je dan wel echt de jongste vlogger ooit, denk ik.

[Bella Chanel]Ja, ik ging dansen, alles.

[Warsha]En je ging voornamelijk jezelf filmen dan ook?

[Bella Chanel]Ja.

[Warsha]Vind je het spannend om op camera te komen? Of denk je, oh ja, dat gaat gewoon allemaal vanzelf?

[Bella Chanel]Ik vind het niet spannend, maar ik vind het wel spannend dat je op YouTube komt. Want er zijn zoveel mensen op YouTube en iedereen die kijkt naar jou. Dus dat vind ik wel spannend.

[Warsha]Ja. Want, hoeveel keer per week ga je vloggen dan?

[Bella Chanel] Eén keer per week op de zaterdag. Want door de week kan het niet. Ik moet naar school, huiswerk maken.

[Warsha]Ja, ook heel belangrijk hè? Leuk! Dus zaterdag gooi je het dan online? Zet je het online? Of ga je dan alleen maar vloggen?

[Bella Chanel]Dat weet ik nog niet.

[Warsha]Hoe ziet dat eruit? Dat weet je nog niet. Maar het is sowieso wel heel stoer. Dat je iets gaat doen dat je leuk vindt.

[Bella Chanel]Klopt.

[Warsha]En je hebt de skills al, want je deed het vanaf je vijfde.

[Bella Chanel]Ja, misschien ook wel jonger, sinds ik een telefoon of een tablet had of iets.

[Warsha]Ja, wel leuk hoor. Want dan nam je gewoon mama’s of papa’s telefoon en ging je filmpjes opnemen. Ja, hoe vind je het om straks vlogger te zijn? Hoe ziet dat er voor jou uit zo’n…

[Bella Chanel]Ik hoop wel dat de mensen mijn video’s leuk gaan vinden. Ik wil ook weer niet al te lange video’s gaan maken, want anders gaan, ja, het is dan niet echt zo leuk, want gaan mensen de hele tijd doorspoelen, dan zien ze niks eigenlijk. Dus ik wil niet al te lange vlog’s gaan maken. Maar ja, ik wil ook weer niet te korte video’s maken.

[Warsha]Nee, heb je nagedacht aan een tijdlimit dan?

[Bella Chanel]Ik wil tot de tien minuten. Ja. Ik wil niet zo lang.

[Warsha]Nee. Waarom eigenlijk niet?

[Bella Chanel]Nou, je ziet ook veel mensen op YouTube die hebben hele lange video’s waar nooit een einde aan komt. En ik zit dan echt de hele tijd door te spoelen van wanneer komt het, wanneer komt het. Dan blijft ze maar heel lang praten en zo. En ik wil dat niet. Ik wil gewoon dat mensen gaan genieten van mijn video’s.

[Warsha]Ja, leuk man. Heel leuk. Heb jij zelf favoriete vloggers?

[Bella Chanel]Ja, Somayra Selina, Prince Family Marion in Amerika, en Makenzie Turner Roblox, zij is ook van Amerika en zij maakt Roblox video’s van mijn favoriete game.

[Warsha]Ja, wat is zo leuk aan Roblox?

[Bella Chanel]Weet ik niet, het is gewoon leuk.

[Warsha]Oké, en hoe lang volg je of kijk je al vlogs van anderen?

[Bella Chanel]Sinds ik YouTube heb.

[Warsha]Ja, wat wil je er zelf nog over vertellen?

[Bella Chanel]Ik heb er heel veel zin in.

[Warsha]Ja, dat zie ik ook echt aan je. Ik weet dat je met mama heel erg druk bezig bent om het op te bouwen. Je doet het ook in hele mooie, maar ook kleine stapjes. Dat is ook heel mooi om te zien hoe dat ontwikkelt straks. En, want heb je al een intro?

[Bella Chanel]Ja, ik heb al een intro.

[Warsha]Ja, mag je daar iets over zeggen?

[Bella Chanel]Dat is ook nog een verrassing. Ik heb ook een eigen liedje en alles.

[Warsha]Een eigen liedje? Oh, heb je dat dan zelf gezongen?

[Bella Chanel]Nee, mijn neef heeft dat voor mij gemaakt.

[Warsha]Jouw neef? Dus jouw neef die zingt over jou?

[Bella Chanel]Ja, mijn moeder heeft wat woorden gestuurd naar hem. En die woorden gebruikte hij dan, dus wat voor videos ik ga maken en zo. Dus ja, voor de rest is alles nog een verrassing.

[Warsha]Spannend, ik kijk heel erg uit naar jouw vlog. Ik weet nog dat er een dame was hier twee weken geleden die ook een, die kwam mijn video opnemen. Ja, en die dame die kwam hier, jij was er ook bij, ik had je ook uitgenodigd. Zij kwam een vlog maken over mij. Ze ging mij interviewen en ik dacht ja hoe leuk is het? Want ik wist natuurlijk van jouw vlog af wat het idee er aan zou komen. Dus ik dacht ja hoe leuk is het als jij ook erbij kan zijn? En kun je daar iets over vertellen? Wat je eruit hebt gehaald voor jezelf, wat je hebt gezien? Wat je er wel tof aan vond bijvoorbeeld.

[Bella Chanel]Ja, ik vond het eigenlijk wel leuk, moet ik eerlijk zeggen. Ik vond het leuk om te zien hoe die vrouw je ging interviewen en zo. En ja, dat soort dingen en zo.

[Warsha]Ja, heb je er ook tips uit kunnen halen, want die heeft ze hier meegegeven.

[Bella Chanel]Hoe ik de camera moet vasthouden. Ja, heel belangrijk. Want ze heeft dan een hele mooie camera. En ook zo’n statief waar je die camera op kan zetten.

[Bella Chanel]Ja, ik ben ervoor nog aan het sparen. Met mijn verjaardagsscheld enzo.

[Warsha]Mooi, mooi. En want je gaat nu vloggen met jouw telefoon?

[Bella Chanel]Ja.

[Warsha]Dat is ook wel mooi, toch? Een mooie start, zoiezo.

[Bella Chanel]Goede kwaliteit en alles.

[Warsha]Ja, oké. Ik denk dat we gewoon jouw vlog moeten afwachten en kijken wat we gaan en kunnen verwachten van jouw vlogs. Ja. Ik ben soms al heel erg benieuwd.

[Bella Chanel]Ik zelf ook.

[Warsha]Ja, tuurlijk. Je vindt het ook spannend. Want, ja, want, nou, ik heb eigenlijk nog wel een vraag. Hoe staan jouw vriendinnen, jouw familie, misschien de nichtjes en neefjes waar je ook misschien mee omgaat, die vrienden? Hoe zien zij dit, dat straks dat jij gaat vloggen.

[Bella Chanel]Ik heb nog niks tegen iemand gezegd.

[Warsha]Nog niks? Oké, dus het is een verassing.

[Bella Chanel]Ik mocht alleen een paar familieleden vertellen. Mijn moeder, mijn vader. Mijn moeder wist het eigenlijk al. Mijn vader, mijn oma, mijn opa, mijn oma en mijn tante. Maar voor de rest mocht niemand het weten. Dus ik moest heel lang mijn mond dicht houden. Maar het hoefde niet meer lang.

[Warsha]Nee, nee. Maar wel leuk. Want dan denken ze, hé Bella Chanel in een vlog straks.

[Bella Chanel]Ja, want mijn moeder wil echt, kijk als ik het nu tegen iedereen ga vertellen, dan is het eigenlijk geen verrassing meer. Dus mijn moeder wil dat als ik dan echt ga beginnen met vloggen, dat ik echt als een bam kom.

[Warsha]Ja, ja, ja. Echt als een hele grote verrassing. Want dat is ook echt heel leuk, toch. Oké. Wil je er zelf nog iets over kwijt? Wie weet als deze aflevering online komt dat we wel jouw naam van jouw YouTube kanaal erin kunnen zetten. Dus dat de luisteraars die deze aflevering gaan luisteren ook gelijk door kunnen naar jouw vlog.

[Bella Chanel]Yes!

[Warsha]Hoe spannend is dat? Want wat zijn jouw dromen verder? Voor deze vlogs of als vlogger?

[Bella Chanel]Ik hoop dat veel mensen naar mijn video’s gaan kijken en dat ze gaan genieten van mijn video’s.

[Warsha]Ja, mooi.

[Bella Chanel]Ik hoop dat ik net zo groot word als alle andere vloggers op YouTube.

[Warsha]Ja, ik hoop het ook. Ik zie het eigenlijk wel gebeuren. Juist omdat je vanaf jongs af aan al heel goed kan en heel graag wilde. Oké, nou, ik vond het een heel leuk interview.

[Bella Chanel]Ik ook.

[Warsha]Oké, mooi. Ik wil je bedanken, dus dank je wel, Bella Chanel, voor het interview. En ik ben benieuwd wat de luisteraars gaan vinden van jouw YouTube kanaals, die straks online komt.

[Bella Chanel]Yes.

[Warsha]Oké. Bedankt voor het beluisteren van deze podcast. Ik hoop dat je genoten hebt. Ook kun je mij volgen via Kindervreugde op Instagram en Facebook. Het is ook lief als je een bericht zou kunnen achterlaten op iTunes of dat je mij 5 sterren geeft.

Luisteren kan ook via de volgende kanalen