het geboorteverhaal van jouw kind

Geboorte in kaart

De manier waarop je geboren wordt vormt de basis voor je gevoel van veiligheid, eigenwaarde en verbondenheid. Ook vormt het je vermogen om gezonde relaties aan te gaan vanuit liefde, inlevingsvermogen en vertrouwen. Kortom het hele verhaal rondom de geboorte en net erna heeft een enorme impact op je leven. Met een Geboorte In Kaart sessie breng ik het geboorteverhaal van jouw kind in kaart. We kijken naar gedrag, gevoelens én kwaliteiten die hieruit voortkomen. Nadat je het geboorteverhaal compleet hebt zal je voorgoed anders kijken naar gedrag van jouw kind. 

blob
Geboorte in kaart
Geboorte in kaart

Herken je één of meerdere kenmerken bij je kind?

Hiernaast een paar gedragskenmerken die op latere leeftijd zichtbaar zijn als voorbeeld. Herken je er één of meerdere bij je kind?

Weten waar patronen vandaan komen en wat je nodig hebt om weer verder te kunnen groeien, is de sleutel tot succes!

Bij aanvraag van een Traject op Maat zit de Geboorte In Kaart INBEGREPEN

Veel moeite hebben met afscheid nemen 

Altijd een stimulans nodig hebben om verder te kunnen 

Moeite hebben met het aangaan van relaties 

Moeite met keuzes maken 

De neiging hebben hard te moeten werken 

Altijd aan het rennen en vliegen

Snel overprikkeld 

Gevoelig voor beoordelingen 

Drang om te moeten slagen 

Mijn werkwijze

Gratis kennismakingsgesprek

Wil je meer weten over geboorte in kaart of over kindercoaching en/of dit iets kan zijn voor je kind? Je kunt een gratis kennismakingsgesprek inplannen en bespreken we met elkaar hoe ik jullie kan helpen.

Tijdens het kennismakingsgesprek luister ik naar jullie verhaal en gaan we de hulpvraag kort samen analyseren. Een kennismakingsgesprek duurt ongeveer 30 minuten en is telefonisch of via beeldbellen.

Na een kennismakingsgesprek plannen wij een intake in van 1,5 uur. In de intake gaan we samen dieper in op de hulpvraag en bespreek ik met jullie hoe het traject eruit kan gaan zien. De investering voor een intake is € 79.

Bij de start van een traject neem ik deze kosten voor mijn rekening en is de intake voor jullie dus gratis.