Traject op maat

(Kinder)coaching

Je merkt dat de nood hoog is bij jouw kind. Er is veel ruzie thuis, jouw kind luistert niet goed. Je ziet dat het niet lekker gaat met hem of haar, dat hem of haar van alles dwarszit maar wat precies, is moeilijk te achterhalen. Je maakt je zorgen.

Je hebt geen idee welke hulp of begeleiding jij voor je kind wil inschakelen. Je bent bang dat je kind een “stempel” (diagnose) of een dossiervorming krijgt. De meest voorkomende vraag is; heeft dit gevolgen voor het kind als hij/zij ouder is? Kan hij of zij er problemen mee krijgen?

Door kindercoaching kun je op een laagdrempelige manier voor jouw kind begeleiding inschakelen en kan jouw kind leren om zich staande te houden in deze multiculturele samenleving. Die zowel heel mooi en divers is, maar geregeld ook een enorme uitdaging kan zijn. 

Vandaag de dag worden we geconfronteerd met een generatie kinderen, die niet meer klakkeloos alles aannemen wat anderen zeggen, maar die zelf willen voelen en denken. Maar hoe leidt je dat als ouder in goede banen?

Wist je dat 20% van de bevolking hoog gevoelig is? Dat betekent dat er in multiculturele gezinssituaties een hoop (hoog) gevoelige kinderen opgroeien. 

Je kunt je zo voorstellen dat wanneer in deze gezinnen ook nog allerlei uitdagingen plaatsvinden, zoals; (vecht)scheiding, rouw (van een dierbare) de kinderen het extra moeilijk hebben, wist jij dat hierover in de meeste multiculturele gezinnen tot geen kennis hierover is?

blob
Kindercoaching
Kindercoaching

Ik ben een SKJ geregistreerde Jeugd- en gezinsprofessional onder registratienummer 160013999

“Mijn dochter vindt Warsha ook super lief en ze kan haar alles vertellen wat ze mij niet durft te vertellen."

Herken je dat…

Kindercoaching

“Ze kijkt echt naar het kind en wat het kind nodig heeft om helemaal zichzelf te zijn.”

Wat levert ondersteuning voor jou en je kind op?

In mij vind je een professional die met jouw kind op een laagdrempelige manier aan de slag gaat.  Iemand die jouw “taal” spreekt en met wie jij je verwant voelt

Handvatten voor jou als ouder om op school in gesprek te gaan over jouw kind.

Meer rust en minder strijd binnen jullie gezin.

Jouw kind voelt zich eindelijk begrepen en jij als ouder/verzorger weet ook hoe je je jouw kind kunt ondersteunen.

Traject op maat

Kindercoaching is een nog vrij onbekend beroep. Waar er voorheen alleen de mogelijkheid was om hulp te vragen bij kindertherapeuten, kinderpsychologen en/of jeugd-kinderbescherming, zijn er gelukkig nu meer mogelijkheden zoals kindercoaching. Kindercoaching is vooral praktisch. Het traject wordt voor jouw kind op maat gemaakt.

Mijn werkwijze

Gratis kennismakingsgesprek

Wil je meer weten over kindercoaching en/of dit iets kan zijn voor je kind? Je kunt een gratis kennismakingsgesprek inplannen en bespreken we met elkaar hoe ik jullie kan helpen.

Tijdens het kennismakingsgesprek luister ik naar jullie verhaal en gaan we de hulpvraag kort samen analyseren. Een kennismakingsgesprek duurt ongeveer 30 minuten en is telefonisch of via beeldbellen.

Na een kennismakingsgesprek plannen wij een intake in van 1,5 uur. In de intake gaan we samen dieper in op de hulpvraag en bespreek ik met jullie hoe het traject eruit kan gaan zien. De investering voor een intake is € 79.

Bij de start van een traject neem ik deze kosten voor mijn rekening en is de intake voor jullie dus gratis.

“ Mijn kind is vrolijker, slaapt beter ’s nachts en ook op school gaat het beter. Wij zijn super blij!”

Traject

Wat kun je verwachten?

Afhankelijk van vragen, wensen, vorm en duur, doe ik een traject voorstel op maat. Deze prijzen variëren tussen de €1179,- en €1579,- afhankelijk van frequentie, duur, en intensiteit van het coachingstraject. 

Betalen in termijnen is mogelijk (hiervoor rekening ik 5% extra administratiekosten). Een traject bedrag kan altijd in één, twee of drie termijnen betaald worden.

Bij de prijs zit alles inbegrepen: -oriëntatiegesprek, coachings afspraken, sessies, btw, materiaal, tussentijds mail- en/of telefonisch contact, verslagen, advies en/of tips voor thuis, eventuele bezoeken aan school en eventuele samenwerking met andere professionals.

Het is altijd mogelijk aanvullende sessies te boeken of bijvoorbeeld na een tijdje een opfrissessie te plannen. De kosten hiervoor bedragen €87,- inclusief BTW per sessie.

Wat jij of je kind mij ook vertelt tijdens de sessie, ik behandel alles vertrouwelijk. Lees in mijn privacyverklaring hoe ik met vertrouwelijke informatie om ga.

Is dit lastig voor je? Wanneer het financieel een uitdaging is om deze kosten te dragen: Neem vrijblijvend contact met me op. Ik ga graag met je in gesprek welke opties er zijn!

Samen komen we er wel uit.

Facturatie gaat digitaal, voorafgaand aan de coaching. Je ontvangt een factuur per mail. Je kunt het bedrag overmaken. 

Bij overschrijding van de betalingstermijn zal een nieuwe afspraak niet van start gaan tot openstaande facturen voldaan zijn, mits anders overeengekomen. Afzeggen van de afspraak kan kosteloos tot 24 uur voor aanvang, anders wordt het volledige bedrag in rekening gebracht.

"Warsha is lief, ik voelde me volledig bij haar op mijn gemak."

Kindercoaching

Weet je al zeker dat kindercoaching iets is voor jouw kind, plan gelijk een gesprek in via de agenda.
Traject

Het Resultaat

blob

Jouw kind heeft ontdekt wat zijn twee verschillende “werelden” betekenen en hoe hij of zij zichzelf staande kan houden. Hij of zij snapt wat (hoog)gevoelig zijn betekent. Jouw kind weet ook hoe (hoog)gevoeligheid werkt en kan ermee omgaan. Jouw kind kan emoties (h)erkennen, accepteren en ze uiten op een gezonde manier. Je kind straalt en kan grenzen aangeven.

Jouw kind heeft zijn of haar eigen identiteit ontwikkeld. 

Natuurlijk doet je kind dat niet alleen. Tijdens de coachingsgesprekken besteden we ook aandacht aan wat jij/jullie als ouder(s) en/of verzorger(s) kunnen doen om je kind zo goed mogelijk te ondersteunen. Je doet niks fout.  Je leert slechts een andere manier om jouw kind te ondersteunen. 

Download de Emotiekleurplaat

Wil je thuis alvast aan de slag? Via onderstaande knop kun je de Emotiekleurplaat downloaden! Neem ook even een kijkje bij mijn andere downloads