Over mij

Hi, mijn naam is Warsha Atwarie (1989), Intercultureel kinder- en jongerencoach en oprichtster van KINDERVREUGDE.

Ik richt mijn aandacht op kinderen, jongeren, hun ouder(s) of verzorger(s) uit multiculturele gezinnen.

Ik ben een aantal jaren actief geweest bij het Voorleesexpress. Met het voorlezen bij verschillende gezinnen, voornamelijk kinderen met een migratieachtergrond heb ik zo mijn doelgroep voor de kindercoaching kunnen bepalen.

Mijn missie is om kinderen te helpen om te ontdekken wie ze zijn, om ze enthousiast te maken om in beweging te komen en om straalangst voor altijd bij het vuilnis te zetten. Een kind mag de ruimte voelen om te doen waar hij of zij blij van wordt, los van de verwachtingen van thuis en zonder te sleutelen aan normen en waarden.

Omdat ik van Hindoestaanse afkomst ben, weet ik hoe het is om als kind met een niet-Nederlandse achtergrond in Nederland op te groeien. Ik weet als geen ander, hoe moeilijk het kan zijn om je te leren uiten. Beide culturen trekken aan je en soms weet je niet waar je voor ‘moet’ of ‘mag’ kiezen.

blob
Warsha Atwarie
warsha

respect, voor elk cultuur = cultuur sensitief werken

warsha met boek

Met hart en ziel

Tijdens de kindercoach opleiding heb ik ontdekt dat ik een HSP’er ben. Eindelijk kwam ik erachter waarom ik zo struggelde tijdens mijn tiener-en puberjaren.

HSP (Highly Sensitive Person oftewel Hoogsensitief persoon) werk ik met mijn hart en ziel voor deze kinderen en jongeren, omdat ik als geen ander weet hoe het is om op te groeien in een multiculturele samenleving met mijn bovengemiddelde gevoeligheid.

Respect,
voor elke cultuur

Cultuursensitief werken met ouders, verzorgers, kinderen en jongeren doe ik door respect te tonen voor elke cultuur, voor ieders normen en waarden. Ik accepteer de gewoontes en wensen van anderen, ook al zijn ze anders dan die van mij.

Wil je een afspraak maken?

Nu weet je wie ik ben. Wil je weten wat ik doe en wat ik voor jouw kind kan betekenen? Plan een gratis kennismakingsgesprek.