Testimonials

Wat vinden mijn klanten

Lees hier wat mijn klanten al ervaren hebben

blob

Mijn dochter zit al bijna 1 jaar bij Warsha (coach) en ik zie heel veel positieve veranderingen in haar.

  • Ze weet nu beter om te gaan met haar emoties
  • Ze durft meer om voor zichzelf op te komen
  • Dingen bespreekbaar maken

Er zijn nog leerpunten maar dat komt nog

Ik als moeder ben superblij met Warsha, haar manier van aanpak. Ik kan altijd terecht bij haar als ik met iets zit (ook buiten kantooruren). Super lieve coach!

Ik betrek Warsha ook in de opvoeding van mijn dochter. Ik overleg ook met haar voordat ik bepaalde beslissingen neem.

“Mijn dochter vindt haar ook super lief en ze kan Warsha alles vertellen wat ze mij niet durft te vertellen. Ik kan nog zoveel schrijven over Warsha, maar voor nu dit kan ik als laatste schrijven. “She is the best coach ever!”

Jacqie V. – zeer tevreden moeder

Ik zocht voor mijn dochter van negen een coach. Maar wel een aan wie zij zich verwant voelde. Iemand die haar ‘taal’ sprak, haar wereld kende en die mijn gevoelige maar stoere dochter op de juiste wijze zou weten te benaderen. Maar vooral ook iemand op haar leek: een persoon van kleur. Iemand als mijn dochter, maar dan een paar jaar ouder en een professional op haar vakgebied. Dat is nogal een ambitie, want waar vind je zo iemand? De coaches en kindercoaches die ik kende waren van een zekere leeftijd, wit, uit een andere cultuur dus. Warsha kende ik eigenlijk al van fb, dus de connectie was snel gemaakt. Mijn dochter praat vrijelijk met Warsha over van alles en nog wat. Over barbies, snoep, haar hamster en pizza. Warsha doet niet alsof, maar is gewoon zo; mijn dochter zou daar anders zo doorheen prikken. Ze gaf Warsha het grootste compliment: “jij bent 19 toch? En je bent als een oppas.”Verder zei P: “Ik ben blij dat ik iemand had om over Tante G te praten. Ik vond het fijn dat ze er was en tijd voor mij maakte. Anders was ik misschien ziek geworden van alle gevoelens in mijn lijf.”

Moeder van P – 9 jaar

“Warsha is lief, ik voelde me volledig bij me op haar gemak. Omdat ze zelf ook een niet-Nederlandse achtergrond heeft, hoefden we sommige dingen niet 3 keer uit te leggen, want dat begreep ze meteen.”

“Ze kijkt echt naar het kind en wat het kind nodig heeft om helemaal zichzelf te zijn.”

“De ondersteuning die mijn kinderen krijgen vinden ze erg leuk, want voor de meiden is het gewoon “gezellig tijd doorbrengen met Warsha” zonder dat ze beseffen dat ze eigenlijk aan het leren zijn.”

“Warsha gebruikt het woord straalangst; dat is zoveel mooier dan het woord faalangst, want het zegt precies wat er echt wordt bedoeld, namelijk dat mijn kind bang was om zichzelf echt te laten zien.”

“Warsha gaat op een heel prettige manier met collega’s en kinderen om. Kinderen worden op een bijna magische manier vanzelf naar haar toegetrokken.

Ze is lief, rustig en heeft hart voor de kinderen.”

“ Mijn kind is vrolijker, slaapt beter ’s nachts en ook op school gaat het beter. Wij zijn super blij!”

In het begin was ik heel erg onzeker over mezelf, en het voor mezelf opkomen vond ik ook lastig,en mama en ik hadden vaak conflicten met elkaar.
 
Het allergrootste probleem was toch denk ik het onzeker zijn. Nu ben ik niet zo heel erg onzeker over mezelf, kan ik goed voor mezelf opkomen, en de conflicten tussen mij en mama zijn verminderd.
Dit is veranderd omdat ik veel met Warsha erover heb gesproken en we over bepaalde situaties afspraken hebben gemaakt. Ik zou Warsha zeker aanraden aan iemand die haar nodig heeft, want Warsha is er altijd voor je als je haar nodig hebt, ze geeft goeie tips, ze heeft altijd oplossingen en ze is heel betrouwbaar.
 
Geschreven door C. – 14 jaar