FAQ

blob

Kindercoaching is al mogelijk vanaf 6 jaar. Is jouw kind jonger dan 6 jaar? Neem dan contact met mij op om te overleggen.

“Zonder jullie eigen normen en waarden overboord te gooien, gaan we voor jullie op zoek naar het beste van twee werelden, zodat dit een plaats krijgt in jullie gezin. Zo zorg je ervoor dat iedereen in het gezin weer lekker in zijn vel zit en optimaal tot zijn of haar recht komt. 

Als kindercoach werk ik oplossingsgericht en op maat. Ik kijk dus naar wat jouw kind nodig heeft en pas wat ik doe in de sessies daar op aan. Zo krijgt je kind altijd wat hij of zij nodig heeft, en hoeven we geen dingen te doen die niet werken omdat het protocol dat nou eenmaal voorschrijft.

Je kunt een gratis kennismakingsgesprek inplannen op de website!

In de meeste gevallen wordt coaching niet vergoed. Voor specifieke informatie over vergoedingen, kun je het beste contact opnemen met je eigen zorgverzekeraar. Mogelijk kun je de coachingskosten wel opvoeren bij je jaarlijkse aangifte bij de belasting.

Zie het als een investering in je kind. Als je wilt voorkomen dat je kind helemaal uitvalt op school, ongelukkig is en nooit zichzelf kan zijn, wil je er zo mogelijk bij zijn, en niet wachten tot hij of zij in aanmerking komt voor hulp die wel wordt vergoed. Vaak heeft je kind dan al last van veel meer klachten. Door nu tijd, energie en geld te investeren in het geluk van je kind, wordt en blijft je kind verzekerd van een stralende toekomst.

Is dit lastig voor je om het traject bedrag te betalen? Wanneer het financieel een uitdaging is om deze kosten te dragen: Neem vrijblijvend contact met me op. Ik ga graag met je in gesprek welke opties er zijn! Samen komen we er wel uit.

Ik houd mij strikt aan mijn beroepsgeheim en zal nooit iets wat jij me hebt verteld aan derden doorvertellen, tenzij je me daar uitdrukkelijk toestemming voor hebt gegeven omdat het in het belang is van de gezondheid van je kind. Je kunt ook de cookies & privacy verklaring onderaan de website vinden.

Nee, jouw kind krijgt geen stempels. Als je met kindercoaching start, sta je nog los van reguliere hulpverlening, bijvoorbeeld een kinderpsycholoog en therapeut. Als kindercoach kan en wil ik geen testen of diagnoses afgeven. Mocht er wel meer nodig zijn dan kindercoaching, is er wel een netwerk beschikbaar voor eventuele verder hulp

Je kan kindercoaching zien als een voortraject voordat jouw kind de reguliere hulpverlening in gaat. De drempel kan hierdoor al veel lager zijn voor jouw kind.

In principe maak ik niet standaard een verslag. Wanneer je dat toch graag wilt, is dat op verzoek mogelijk en zijn daar extra kosten aan verbonden. 

Er is momenteel geen wachtlijst, dus neem contact op.